Coaching

Wat is coaching?

Coaching is een traject, bedoeld om jouw (zakelijke) vaardigheden en kwaliteiten verder te ontwikkelen en/of bij te sturen. Het is een traject waarbij je doelen stelt die je wilt behalen. Coaching betekent vooral de juiste vragen stellen die jouw prikkelen tot zelfonderzoek. Door persoonsgerichte feedback en door jouw in je eigen spiegel te laten kijken, krijg je weer grip op je leven. Zo kom je meer in de rol van bestuurder van je leven in plaats van passagier.

Coaching Valkenswaard brengt u verder

ACB-praktijk biedt diverse vormen van coaching aan, hierdoor is het coachtraject kortdurend en effectief

Coaching Valkenswaard

Hoe werkt coaching?

Bij coaching maak ik naast allerlei gesprekstechnieken ook gebruik van (creatieve) andere inzichtgevende methodes. Dit kan het naspelen van bepaalde situaties zijn, het invullen van vragenlijsten, tests of persoongerichte oefeningen. We gaan op zoek naar jouw krachten, talenten en passies. We werken vanuit de huidige situatie. Het hier en nu. Ik stel je vragen over jezelf. Wat zijn de gevolgen van jouw persoonlijke communicatie? Hoe ziet een ander jou? Welke keuzes maak je? Wat wil je en wat kun je? We onderzoeken hoe je in de toekomst anders met situaties om kunt gaan.

Wat bereik je met coaching?

Door een coachingtraject word je bewust van je eigen gedachten en gevoelens en hoe je hiernaar handelt. De bewustwording geeft je inzichten. Hierdoor ben je in staat keuzes te maken die bij jou passen. Zodat je de touwtjes weer in handen krijgt. En je jouw doelen bereikt.
Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan gerust contact met me op. In mijn praktijk in Valkenswaard kun je ook ’s avonds een afspraak maken.

Het mooiste wat je kan worden is jezelf!

Wanneer Coaching

Wil jij weten of coachen geschikt is voor jouw hulpvraag, klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

Vormen Coaching

Wil jij meer informatie over een bepaalde vorm van coaching? Via onderstaande button kan je hier meer over lezen.