Verschillende vormen van psychotherapie

Tijdens mijn studie als psychodynamisch therapeut heb ik vele therapievormen “praktisch” onderwezen gekregen. De therapievormen zijn complementair (aanvullend) aan elkaar. Een psychodynamisch therapeut is in staat de verschillende psychotherapie vormen met elkaar te integreren. Als psychodynamisch therapeut stem ik dan ook af op dat wat erbij jou individueel nodig is, bij je persoonlijke hulpvraag, zodat de therapie voor jou het beste en snelste effect heeft. Bekijk de verschillende vormen van therapie.

Krijg weer balans in je leven met therapie van ACB-praktijk

Wil je meer informatie over een specifieke vorm of methodiek van therapie, klik dan op een van de onderstaande linken.

ACB-praktijk is er voor iedereen die even wat psychische ondersteuning kan gebruiken

Verschillende therapie vormen

Bio-energetica

Bio-energetica is een lichaamsgerichte therapie die ervan uitgaat dat lichaam en geest één zijn

EMDR

EMDR is een succesvolle therapievorm die ingezet wordt bij o.a. de behandeling van PTSS en andere trauma-gerelateerde angststoornissen.

Hypnotherapie

Bij hypnotherapie wordt gebruik gemaakt van ontspanningstechnieken, ademhalingstechnieken, visualisaties en je voorstellingsvermogen.

Innerlijk Kind

Voel jij je wel eens tekort schieten, schuldig, angstig , of onvoldaan? Dan is innerlijk kind werk misschien iets voor jou.

Regressietherapie

Regressie betekent letterlijk “teruggaan in de tijd”. Alles wat je ooit hebt meegemaakt ligt ergens in het onderbewuste opgeslagen.

Relatietherapie

Staat jullie relatie onder spanning of voelt het meer als een  “broer/zus” relatie? Dan kan relatietherapie helpen.

Voice Dialogue

Voice Dialogue is een verrassende, avontuurlijke en niet oordelende methode die vaak leidt tot diepgaande inzichten en blijvende resultaten.

Systemische opstellingen

ACB-praktijk werkt met individuele systemische opstellingen. Individuele opstellingen zijn minimaal even effectief als opstellingen in groepen

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan gerust contact met me op. In mijn praktijk in Valkenswaard kun je ook ’s avonds een afspraak maken. Woon je bijvoorbeeld in Eersel, Bergeijk of Eindhoven, dan ben je ook van harte welkom.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.