Door jezelf ruimte te geven om stil te staan, ontstaat nieuwe ruimte om te bewegen

ACB praktijk

Mijn praktijkruimte bevind zich aan huis, heeft een eigen ingang en een wachtruimte. Ik vind het belangrijk om een veilige en prettige sfeer neer te zetten binnen mijn praktijk. De foto’s geven een sfeer impressie.

Ik werk in principe maandag tot en met donderdag hele dagen waarbij ook s’avonds ruimte is voor een sessie. Op vrijdag alleen in de ochtend.

Werkwijze

Tijdens het intake gesprek maken we kennis met elkaar en stellen de hulpvraag helder. Wanneer we beiden voldoende vertrouwen hebben om het traject samen aan te gaan, volgt de begeleiding waarin jij en je hulpvraag centraal staan. Ik kijk wat het beste past bij jouw hulpvraag en bij jou als persoon om tot succesvolle verandering te komen. Eigen kracht en verantwoordelijkheid zijn sleutelwoorden.

Geen verwijzing van huisarts nodig

Als je eenmaal de stap hebt genomen om hulp te gaan zoeken, wil je vaak meteen starten met het traject. Daarbij wil je graag snel resultaat ervaren en loskomen van de situatie waarin je nu zit. ACB-praktijk probeert dan ook de wachtlijst zo kort mogelijk te houden, daarom kun je ook s’avonds terecht. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Coach praktijk Valkenswaard
Coaching en Therapie Valkenswaard

Algemene voorwaarden

ACB praktijk werkt met een algemene behandelovereenkomst welke u via onderstaande button kan inzien.  Tevens worden de richtlijnen van de AVG wet gehanteerd, deze zijn ook te lezen via onderstaande button. Bij het aangaan van een traject bij ACB-praktijk, gaat u akkoord met de voorwaarden zoals gesteld in beide documenten.

Een veilige setting en een goede “klik” tussen therapeut en cliënt, staan bovenaan bij ACB-praktijk.

Privacy statement

Welke gegevens wij verzamelen, hoe we ze gebruiken en beveiligen staat beschreven in het privacy statement.

Behandelovereenkomst

Richtlijnen en afspraken welke van toepassing zijn op de sessies, staan omschreven in de behandelovereenkomst.

Samenwerkingsverbanden

Waarneming  bij afwezigheid Marty Gevers https://martygevers.nl

Vitaliteitsgroep  www.vitaliteitsgroep.nl

Kindercoach www.valkenswaardkindercoach.nl